View Full Version : MobieGenie 1.00 BY ACTION_GAMER FARSI VERSION

SVR01
19th March 2008, 11:09
MobieGenie 1.00 BY ACTION_GAMER FARSI VERSION

this is an answering machine &sms sender in Farsi version.he's gonna make it in Arabic as well as French,and needs some help.as you all know we had this version in English.we wish him good luck and all the best.

دوستان سلام این نرم افزار توپ برای ظبط مکالمات هست یه انسرینگ ماشین به تمام معنا حرفی برای گفتن برای بقیه نرم افزارها در این ضمینه نمیزاره قابلیت نشون دادن منطقه افراد یه چیزه عجیبی قابلیت فرستادن اس ام اس و ... که با زحمت فراوان و گذراندن مدتهای مدید پشت کامپیوتر و ور رفتم با کدهای بدقلق هگزا بالاخره تونستم این نرم افزار رو بصورت فول و کامل فارسی کنم با دو زبون دیگه عربی و فرانسوی واقعا خسته و درمونده شدم به دلگرمی شما دوستان نیازمند هستم
در ضمن نیازمند ساین کردن هست
حقوق این برنامه مطلق به بیاتو تولز هست
یه تریلر گیف هم درست کردم که کامل با برنامه اشنا بشید
با تشکر

[Only registered and activated users can see links]

sorry for persian describtions ..

plz add ENG dis...

BR
SVR01

-=[Hunter]=-
19th March 2008, 11:22
a nice job again.must spread some rep before giving to you mate.good luck

-=[Hunter]=-
19th March 2008, 11:33
MobieGenie 1.00 BY ACTION_GAMER FARSI VERSION

دوستان سلام این نرم افزار توپ برای ظبط مکالمات هست یه انسرینگ ماشین به تمام معنا حرفی برای گفتن برای بقیه نرم افزارها در این ضمینه نمیزاره قابلیت نشون دادن منطقه افراد یه چیزه عجیبی قابلیت فرستادن اس ام اس و ... که با زحمت فراوان و گذراندن مدتهای مدید پشت کامپیوتر و ور رفتم با کدهای بدقلق هگزا بالاخره تونستم این نرم افزار رو بصورت فول و کامل فارسی کنم با دو زبون دیگه عربی و فرانسوی واقعا خسته و درمونده شدم به دلگرمی شما دوستان نیازمند هستم
در ضمن نیازمند ساین کردن هست
حقوق این برنامه مطلق به بیاتو تولز هست
یه تریلر گیف هم درست کردم که کامل با برنامه اشنا بشید
با تشکر

sorry for persian describtions ..

plz add ENG dis...

BR
SVR01
[/CENTER]

this is an answering machine &sms sender in Farsi version.he's gonna make it in Arabic as well as French,and needs some help.as you all know we had this version in English.we wish him good luck and all the best.
[CENTER][Only registered and activated users can see links]