View Full Version : Nav N Go iGO v8.3.1.57021 (Sep 25 2008) + Full EU 2008.7 map



Pages : 1 [2]

Speakeazy
21st November 2008, 01:04
Anyone having problem with the Phone or End key? In the previous version, I can go from iGO8 to the Today screen by pressing the End key, or open the phone by pressing the Phone key. With this version, it's virtually impossible, as if iGo8 captures all the buttons.

Speakeazy
21st November 2008, 01:29
How do you link the minimize command to a button, say the End key?

Surfer_D
21st November 2008, 17:01
The error message I get is "No language files were found". Can someone please help me. I copied the file Slovenian.fbl into content/lang folder.

ilka71
21st November 2008, 19:04
what is the difference between the autorun version and the not-autorun?

ToddeSwe
21st November 2008, 21:04
My crash log:

------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
------------------ Crash Log Begin -------------------


Current System time: "2008-11-21 17:49:33"
[Only registered and activated users can see links]

Memory Stats:

FreeMemory: 15 MB, 260 KB, 0 B
TotalUseableMemory: 34 MB, 368 KB, 0 B
MaxMemory: 132 MB, 0 KB, 0 B
ReservedMemory: 4 MB, 0 KB, 0 B
ActualCacheSize: 4 MB, 625 KB, 879 B
GarbageSize: 4 MB, 382 KB, 930 B



--------------------------------------------------------------------------
Process Name PID BaseAddr ParentPID PrioBase
--------------------------------------------------------------------------
0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------
Modules Name BaseAddr BaseSize
--------------------------------------------------
htcutil.dll 0x01140000 0x0000f000
et9dictionary.dll 0x789b0000 0x0001e000
et9disinput.dll 0x01310000 0x0000b000
outres.96.dll 0x7fb50000 0x00028000
gwes.exe 0x7fb80000 0x000fe000
shutil.dll 0x03486000 0x00007000
syncutil.dll 0x0337d000 0x00016000
pimutil.dll 0x03508000 0x00047000
calstore.dll 0x02d47000 0x0001f000
pimstore.dll 0x02bfe000 0x00043000
htmlview.dll 0x03c8c000 0x00006000
et9ime.dll 0x786e0000 0x0006f000
commctrl.dll.041d.mui 0x7ff90000 0x00002000
commctrl.dll 0x032cc000 0x00068000
aygshell.dll 0x03826000 0x00055000
gwes.exe.041d.mui 0x7ffa0000 0x00015000
toolhelp.dll 0x02fc9000 0x00004000
ossvcs.dll 0x030b0000 0x00044000
ril.dll 0x024ad000 0x00011000
oleaut32.dll 0x030f4000 0x0002f000
cellcore.dll 0x0380c000 0x0000b000
custsat.dll 0x02f5b000 0x00007000
coredll.dll.041d.mui 0x7ffe0000 0x00016000
ole32.dll 0x03123000 0x0002c000
coredll.dll 0x03f4c000 0x00096000
--------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------
Threads TID BasePrio DeltaPrio
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------


Exception: 0xc0000005
At address: 0x000dd268
Access violation reading address: 0x14000000
0x000dd268 (A)


WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \Minneskort\iGO8\iGO8.map not found):

0x03f67cac (A)
0x14521328 (A)
0x14521244 (A)
0x14520628 (A)
0x14520724 (A)
0x1405b97c (A)
0x1405f51c (A)
0x03f8a060 (A)
0x03f9049c (A)
0x8001955c (A)
0x800474a8 (A)
0x8001dc10 (A)
0x80019474 (A)
0x140dd268 (A)
0x140a9054 (A)
0x140e34e8 (A)
0x1412e614 (A)
0x141374ec (A)
0x140f0634 (A)
0x140cfea0 (A)
0x144cc144 (A)
0x140e6dbc (A)
0x140e7fac (A)
0x140e7c24 (A)
0x140deee0 (A)
0x14443f78 (A)
0x144500d0 (A)
0x1444ca00 (A)
0x1405f1b0 (A)
0x1405fb28 (A)
0x1405f4c4 (A)
0x03f63304 (A)
0x0c022b70 (A)
0x0c023d0c (A)
0x0c01c3c4 (A)
0x03f621a8 (A)
0x1405c314 (A)
0x141953c0 (A)
0x14195484 (A)
0x141854f4 (A)
0x14187a38 (A)
0x14188a34 (A)
0x14060ac0 (A)
0x1405b3c8 (A)
0x1405b8f0 (A)
0x145af218 (A)
0x03f692e4 (A)


Global status:

bInFocus: 1
bMouseDown: 0
bInLogic: 0
bInRender: 0
CurrentState[128]: ExitState
GPS Pos: (0.000000,0.000000)
Camera: pos:(0.000000,0.000000) rot:0 persp:0 zoom:0.000000 eng=0)


State queue:

0. st_AdvMenu
1. ExitState


Waypoints:



Maps:

map\Denmark.fbl ver:0x02bd time:0x48aa9fb9
map\Denmark.fbl ver:0x02bd time:0x48aa9fb9
map\Sweden.fbl ver:0x02bd time:0x48aaa042
map\Sweden.fbl ver:0x02bd time:0x48aaa041
map\Sweden.fbl ver:0x02bd time:0x48aaa040
map\Sweden.fbl ver:0x02bd time:0x48aaa042


------------------- Crash Log End --------------------
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------



It seems to me that it cant find the "(function names unknown - map file \Minneskort\iGO8\iGO8.map not found)"

I dont have it... how come?

Please help if you can, need a GPS badly that works on my WM6.1.

Todde

ToddeSwe
21st November 2008, 21:19
God dam!! I found a solution for the exit Fatal Error, turn OFF the menu animation and delete everything in the save folder and the problem was gone.

he he he

Todde

raresvintea
21st November 2008, 23:15
did anybody the answer for my problem. i extract the files from the data.zip but it blocks at the same thing: initializing warning data.

geomannetje
22nd November 2008, 11:40
God dam!! I found a solution for the exit Fatal Error, turn OFF the menu animation and delete everything in the save folder and the problem was gone.

he he he

Todde

Well Todde, not on my MioC710. I still get a crash and I had to define some settings again.

geomannetje
22nd November 2008, 11:45
The error message I get is "No language files were found". Can someone please help me. I copied the file Slovenian.fbl into content/lang folder.

That's not the right way to do it. The Slovenian.fbl is a map and must be placed in the content\map directory. The language file is called lang_slovenian_pna.zip and must be placed in...... content\lang. Good luck !

raresvintea
22nd November 2008, 12:17
also i rezolved my problem with the error message "initializing warning data. i download from a tracker(torrents) a good version of igo for omnia. now it work perfect.

ToddeSwe
22nd November 2008, 14:29
Well Todde, not on my MioC710. I still get a crash and I had to define some settings again.

I'm sorry to hear, did you have the same problem as i to begin with?

ToddeSwe

geomannetje
22nd November 2008, 16:02
I'm sorry to hear, did you have the same problem as i to begin with?

ToddeSwe


No, I had no problems to install it. What I read earlier in this thread is that it's a minor bug. So we have to wait for another version I guess.

ToddeSwe
22nd November 2008, 17:47
No, I had no problems to install it. What I read earlier in this thread is that it's a minor bug. So we have to wait for another version I guess.

Aha! Ok! No i did not have any problem installing or runing it, it was just when i was exiting the iGO it gave me a Fatal Error. And what i find out was that the animated menus was the problem. So now it's working for me without any Fatal Errors. :)

Todde

almisch
23rd November 2008, 00:41
quality of the routing algorithm appears to be much worse than iGO 8.0 - at least in the usa and with the new navteq maps. i tried it on "fast' and "economical" and its almost unusable.
can somebody comment about routing in europe ?
thanks

bumpyjuice
23rd November 2008, 15:56
Routing fine in Europe, but maps are TeleAtlas in Europe...not Navteq like in the US, Canada and Russia.

Xerses72
23rd November 2008, 20:32
Xerses color schemes - (stand-alone version)
The seasonal schemes are intended for mediterranean regions (South Italy, Spain, Greece...)

To install
Copy the schemes in folder SD\iGO8\Content\Scheme

Select scheme in Settings menu\Map visual\Colour profiles in iGO8 navigator.

What's new in this version 8 (11/23/2008):

-Added lines to the color.ini for the new "planned road alternative" introduced with skin Gurjon 4.x.x to have different colors for all routes.

Enjoy :wave:

Xerses_schemes_v8.rar ([Only registered and activated users can see links])

passw: navigator

Vbieyz
23rd November 2008, 20:36
Routing fine in Europe, but maps are TeleAtlas in Europe...not Navteq like in the US, Canada and Russia.
Russia have two maps: from Navteq & TeleAtlas;-).

ToddeSwe
23rd November 2008, 21:44
How come it takes ages to load this new version?

Todde

EDIT:

I tested the Nav N Go iGO v8.3.1.53228 and that one loads like the old 8.0.x version... wonder why this one don't....

The Nav N Go iGO v8.3.1.53228 don't have portrait mode so i just hate that version. :)

Fixx
25th November 2008, 17:41
After first time setup (language,voice,eula) the application quits and restarts every time. Asus P320 and P526 both WM6.1

Have anyone solution for this problem?

I found the solution, just delete all old iGO8 from sdcard, and copy this new 8.3.1 versions in a folder named "iGO831". I tried with last two 8.3.1 release and both worked.

benny_01
27th November 2008, 19:48
@ sandokan66

You can try to do as follow :
Down and use data zip :

[Only registered and activated users can see links] | 12582 KB

Change in iGo/sys.txt :

[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="400_240"
vga=1

[rawdisplay]
class="landscape"
highres=1
screen_x=800
screen_y=480

If you want you can use the skin :
skin 800x480
[Only registered and activated users can see links]

I hope this will work for your XPERIA X1


Do you excuse the banal question, but is it possible to use IGO on Xperia both in horizontal formality that vertical?
To me it works only horizontal.
If I don't ask too I don't succeed in inserting the notices for the Speedcams (Velox)
Thanks

sasho07
28th November 2008, 10:11
Good morning all,
does the pass: squirrel works for you??
For me not !! Any ideas?
Thnx

i2gh0st
28th November 2008, 22:25
try not to have any space after the pass :)

yes it does

feretti
29th November 2008, 16:47
Hello,

pls only for HTC HD version links. Not excersising lessons like "try this".
Egoistic thanks for/to HTC HD users & (jackoOAFC & me)

Tomas

HTC HD (navngo 831) landscape mode:
(you need data.zip & edit sys.txt)

1/
[Only registered and activated users can see links]
pass: squirrel

2/

skin="ui_igo8"
resolution_dir="400_240"
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
screen_x=800
screen_y=480
vga=1

[rawdisplay]
highres=1
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"
driver="GDI"

[I]If this doesnt work for you, than buy the navngo9 and never try to hack anymore:)

FreeUser69
5th December 2008, 21:54
Hello,

pls only for HTC HD version links. Not excersising lessons like "try this".
Egoistic thanks for/to HTC HD users & (jackoOAFC & me)

Tomas

HTC HD (navngo 831) landscape mode:
(you need data.zip & edit sys.txt)

1/
[Only registered and activated users can see links]
pass: squirrel

2/

skin="ui_igo8"
resolution_dir="400_240"
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
screen_x=800
screen_y=480
vga=1

[rawdisplay]
highres=1
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"
driver="GDI"

[I]If this doesnt work for you, than buy the navngo9 and never try to hack anymore:)

Quick question.

Do you replace the old data.zip file with the new one that you posted?

Also, do you unzip the data.zip file inside the phone?...or do you unzip it in your computer and transfer the files that are unzipped into to phone?

FreeUser69
5th December 2008, 21:56
Another question:

When I run the iGo file from the phone, it gave me an error saying that it could not find the language? Where do I download the English language file(s) and where do I install (or put in) it?

ToddeSwe
5th December 2008, 22:33
Quick question.

Do you replace the old data.zip file with the new one that you posted?

Also, do you unzip the data.zip file inside the phone?...or do you unzip it in your computer and transfer the files that are unzipped into to phone?

I did not know that the data.zip was supposed to be unzipped. :)
Maybe that's why my startup takes for ever...

Nah! That did not help either :)

ToddeSwe

FreeUser69
5th December 2008, 22:52
I really need the English language file.
It is so hard to find. I still cannot run iGo 8 because of the missing English language file. :(

feretti
5th December 2008, 23:00
data.zip dont unzip (but overwrite)
rest files you need are on the first page of this forum

anyone knows how to remove or replace this ugly f u c k i n g blue arrow in igo831 nav?
Thanks

feretti
6th December 2008, 14:06
try to change color.ini for getting something else than big blue arrow

[model]
car="car_blaupunkt.mdl"
car_ghost="car_grey.mdl"

or

[model]
car="becker_car_gps.mdl"
car_ghost="becker_car_ghost.mdl"

or

[model]
car="car_spaceship.mdl"
car_ghost="car_grey.mdl"

zeinb
7th December 2008, 22:08
thanx for the great work, i've spent ages to find out a working version for xperia

binns1012
8th December 2008, 01:02
HI here is one of the English voice files hope it works for you
regardsTony

ilka71
13th December 2008, 19:13
where can i see from the menu the map that i have installed? and 2--how do we change which map we want to use?

egkwhy88
1st January 2009, 03:13
Will this work for PALM TREO 700P?
Or is this strictly Windows Mobile OS only?

mariobos
3rd January 2009, 23:07
Hi.Work on symbian too????

ganjbass
16th February 2009, 01:52
Hello...No work on my omnia....
Pls help me. I download this Nav N Go iGO v8.3.1.57021 (Sep 25 2008) + Full EU 2008.7 map.
I extract to pc and then i paste to my sd memory card.
When i lanch software gives me error """
"Faild to open file: ui_igo8/240_400/main_scheme.ui"""

kevinjuk
17th February 2009, 02:49
Hi all, does any one know where to find the United Kingdom map with 7 digits postcode that works with the iGO 8.3x? I have currently got the "United Kingdom 2008.07_080902" which is around 83MB in size and it only let me put in 5 digits of postcode.

I have another version 2008.07_080925 of UK map that supports 7 digits postcode, however it only works with iGO 8.0x I think. If I open it from iGO 8.32 it says the map is outdated.

Thanks in advance!

johnnie79
17th February 2009, 16:19
Singapore and Indonesia Maps Pls.

Styanowsky
17th February 2009, 22:27
ganjbass !

Open sys.txt in Progran Files\iGO8
and change name="igo8_pda" to name="igo8_generic"


------------------------------------------------
[project]
name="igo8_pda" >>>> name="igo8_generic"

[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"
----------------------------------------------------

I don't have Omnia (I have hp IPAQ rx5040 WM5), but who knows ..

works for me

claulea
18th February 2009, 11:04
thanx for the great work, i've spent ages to find out a working version for xperia

And i'm still trying. Pls, I need sys,txt and data.zip
I'm tired for so many options and..."Program aplication database cannot be found. Please insert original application SD card."

Ender519
18th February 2009, 20:29
Ok.. I have been at this for literally DAYS and I cannot seem to get iGo to work for me in any capacity. I have HTC Touch Pro, trying to install to the SD card. I have the USA maps from 2009 and content ready to go, but damned if I can get the program itself to load. All the instructions I read say just load folders 2577 and IGo8 to the SD card, and then soft reset.. when I do so I am asked to install the program and that appears to complete. From there, any time I try to run the program it errors out. I have gotten various things such as no language files found, unable to find program application database, etc.

Much as I've been able to figure out you have to load some old version first and then paste the folders for the updated version on top of it. I have tried several versions going back to 8.00.xxxx that claim to be "full version".

Can someone who has this working on a Touch Pro please post step by step as well as what your SYS.TXT file has in it. I'm going nuts :) and I really want to try this against Garmin XT Mobile which I have working.

marious84
19th February 2009, 11:11
And i'm still trying. Pls, I need sys,txt and data.zip
I'm tired for so many options and..."Program aplication database cannot be found. Please insert original application SD card."

Between page 12-15 you will find a solution. :LoL:

Ender519
20th February 2009, 07:57
FINALLY figured it out. And for the benefit of everyone scratching their heads I will try to elaborate the best I can. In the end, I took about 4-5 different versions of "iGo" and merged all the files together, keeping the newest files.

[Only registered and activated users can see links]

So I decided to cut to the chase and upload the entire goddamn directory, minus the maps/poi/buildings and whatnot.. because those are abundantly easy to find. So here we go.

- Patched version of Nav-N-Go 8 to v8.3.2.71348
- Included all language files needed
- Included all US/British voices (including TTS)
- Correct license included
- SYS.TXT confirmed working for VGA device (Touch Pro)
- These instructions assume you are installing to your storage card
- NO keygens or unlock procedures necessary


HOW TO INSTALL:

1. Go here and download the ZIP file from here - 1. [Only registered and activated users can see links] ~128 MB
MD5: F90A444AC0FBD6399D6B884117598A38 Please host this elsewhere and spread the links! This can only be downloaded 10 times.

2. Unzip into the root of your storage card in a folder called "iGO8" (no quotes)

3. Go get your map files!! I can only point you to the ones I used and confirmed it worked for, which is for North America. I got the DVD from here - [Only registered and activated users can see links] The other map files (for Europe and such) are easy enough to come by on these forums. When you get this content it will correspond to the folders under \Storage Card\iGO8\content and you simply copy these over.

4. Unzip the custom shortcut I attached to this email and place it in \Windows\Start Menu\Programs... this will link to the Mobilenavigator.exe in your Storage Card

5. Now, run the program and set it up and you're golden! If the shortcut I gave you doesn't work, simply navigate to the iGo directory and click on Mobilenavigator

6. Edit the SYS.TXT file as necessary :

NOTES ABOUT SYS.TXT... this is the part you have to mess around with a lot. My sys.txt is written for HTC Touch Pro with VGA screen. I know how to make some modifications to this file to suit your devices needs.. this MUST be done before program will run! If you just want to see the SYS.TXT file I have attached it to this email as wel.. it's the same one that is in the ZIP file from Step 1.

IF YOU DON'T HAVE VGA or WVGA (i.e. QVGA or WQVGA) then do this:

[interface]
vga=1 <--- remove this line

[rawdisplay]
highres=1 <--- remove this line


IF YOU ARE USING STORAGE CARD BUT IT DOESN'T WORK, TRY:

[folders]
app="%SDCARD%\iGO8"
sdcardapp="%SDCARD%\iGO8"
sdcardpath="\%SDCARD%"
data="\%SDCARD%\iGO8"
content="\%SDCARD%\iGO8\content"
texture="\%SDCARD%\iGO8\content"
save="\%SDCARD%\iGO8\save"
data="\%SDCARD%\iGO8"
content="\%SDCARD%\iGO8\content"
texture="\%SDCARD%\iGO8\content"
save="\%SDCARD%\iGO8\save"
custom="\%SDCARD%\iGO8\custom"


IF YOU ARE USING INTERNAL STORAGE INSTEAD OF STORAGE CARD:

[folders]
app="Internal Storage\iGO8"
sdcardapp="Internal Storage\iGO8"
sdcardpath="\Internal Storage"
data="\Internal Storage\iGO8"
content="\Internal Storage\iGO8\content"
texture="\Internal Storage\iGO8\content"
save="\Internal Storage\iGO8\save"
data="\Internal Storage\iGO8"
content="\Internal Storage\iGO8\content"
texture="\Internal Storage\iGO8\content"
save="\Internal Storage\iGO8\save"
custom="\Internal Storage\iGO8\custom"


That is all you should need to change. If it doesn't work, sorry but I'm not the one to ask. This information is the result of 3 days worth of blood sweat and tears and I'm done. :) This should help all of you who are trying to figure out exactly how the hell to install this thing.

apaul
4th April 2009, 20:36
Zerses72, how do I install the Check_Dawn v2 files on your sk_igo_Xerses-LeSScro-Scheme-v3.2-Real-Mod?

I have the scheme up and running - but, not sure how to get the check dawn feature working?

LeSScro
4th April 2009, 20:42
Hello...
the Real Mod have an Auto installer...
install Mortscript 4.2 then copy InstallTC.mscr and install folder... on root of your Storage card... then launch InstallTC.mscr and select iGo8 directory...
Enjoy...

if install doesn't work properly, you can install manually all files...
Copy iGO8 folder on your directory...
you need use a compatible skin with this scheme...
We provide a New Themechanger.ui to work with Gurjon and Dimka release...

LeSScro
Xerses-LeSScro-Scheme-v3.2-Real-Mod creator
:emptymind:

apaul
5th April 2009, 23:46
Lesscro, thanks for your reply.

I did a manual install of the mod and I'm using the Gourgon skin.

Where do I copy the files from the Check_Dawn folder?

LeSScro
6th April 2009, 09:56
If you want use Check_dawn v2... to have Dawn/Dusk Hour based on Ur Lat/Long...
You need create Albatramonto.ini with tools inserted in Check_dawn v2 folder...
After create Albatramonto.ini...
Copy this files in ThemeChanger folder...

We arrange with My team all files... All files go to Themechenger folder...
Don't forget to change Themechanger.ui by the mine... (optimised By CHoup)

:dance2:

apaul
6th April 2009, 22:20
Lesscro, thanks for your help.

I'll give it a shot and see if I can get it working.

apaul
10th April 2009, 13:09
If you want use Check_dawn v2... to have Dawn/Dusk Hour based on Ur Lat/Long...
You need create Albatramonto.ini with tools inserted in Check_dawn v2 folder...
After create Albatramonto.ini...
Copy this files in ThemeChanger folder...

We arrange with My team all files... All files go to Themechenger folder...
Don't forget to change Themechanger.ui by the mine... (optimised By CHoup)
:dance2:

Lescro, do you run the Avvio_Procedura from the device or the PC?

Also, is the Themchanger.ini by Choup already in the "sk_igo_Xerses-LeSScro-Scheme-v3.2-Real-Mod" files ?

LeSScro
10th April 2009, 13:16
Lescro, do you run the Avvio_Procedura from the device or the PC? => From PC...
Also, is the Themchanger.ini by Choup already in the "sk_igo_Xerses-LeSScro-Scheme-v3.2-Real-Mod" files ? => YES

:dance2:
Et Voila...

apaul
10th April 2009, 17:49
:dance2:

Originally Posted by apaul View Post
Lescro, do you run the Avvio_Procedura from the device or the PC? => From PC...
Also, is the Themchanger.ini by Choup already in the "sk_igo_Xerses-LeSScro-Scheme-v3.2-Real-Mod" files ? => YES


Et Voila...

OK, when I run the bat file from PC it is asking for the path to the iGO8 installation (on the device?).

What do I put there?

apaul
10th April 2009, 18:16
:dance2:

Lescro, do you run the Avvio_Procedura from the device or the PC? => From PC...
Also, is the Themchanger.ini by Choup already in the "sk_igo_Xerses-LeSScro-Scheme-v3.2-Real-Mod" files ? => YES

Et Voila...

OK, I got it now, put the SD card in the reader and the albatramonto.ini file was generated.

Now, just have to wait until tomorrow morning to see it working.

Thanks for your help.

:urtheman:

LeSScro
10th April 2009, 19:22
tap c:/ for example...
albatramonto.ini appear in Solar folder after process...

georginiogr
12th April 2009, 04:02
Error
The file could not be found. Please check the download link.

This Message is from Rapidshare when i try to download.....sorry!

apaul
29th April 2009, 11:20
OK, I got it now, put the SD card in the reader and the albatramonto.ini file was generated.

Now, just have to wait until tomorrow morning to see it working.

Thanks for your help.

:urtheman:

Lesccro, I have the colour theme working but not the dawn/dusk ie I can see no sun or moon.

I made the albatramonto.ini file OK - but the dawn/dusk not working.

What am I doing wrong?

LeSScro
29th April 2009, 11:23
Did you use a correct skin ? compatible ?

apaul
29th April 2009, 13:36
Did you use a correct skin ? compatible ?

I am using GJ 6.4.

I could try another skin - what would you suggest and where could I download?

LeSScro
29th April 2009, 13:41
Try => Choup 8.3.6c ([Only registered and activated users can see links]) <= Clic
Developped with Meteo Mod... optimized to use all feature and more...

Use easy install...

apaul
30th April 2009, 09:33
Lesscro, hi, thanks for the link.

I tried it and its still not working - I have no sun or moon showing at sunrise or sunset :confused:

I have uploaded my file directory - would you mind checking that I have all the files in the right places?

Thanks for your help.

tvossos
2nd June 2009, 21:50
Is version 8.3.2.91972 available?

pinkfloyd49
2nd June 2009, 22:07
[Only registered and activated users can see links]

it's not my release ! found it, share it... all credit to (Balea, JM... ) you know who you are and thank you !!! :urtheman:


UPLOADED.TO ([Only registered and activated users can see links]]RAPISHARE[/url]

[URL="[Only registered and activated users can see links])

Thanks to the other board too, where i found the release

:ilove:

ilka71
4th June 2009, 14:11
[Only registered and activated users can see links]

it's not my release ! found it, share it... all credit to (Balea, JM... ) you know who you are and thank you !!! :urtheman:


UPLOADED.TO ([Only registered and activated users can see links]]RAPISHARE[/url]

[URL="[Only registered and activated users can see links])

Thanks to the other board too, where i found the release

:ilove:do we replace just the exe?thx for the file!

pinkfloyd49
4th June 2009, 15:05
oups double post

pinkfloyd49
4th June 2009, 15:07
for me, i had replace all, and it's working ( extract all the igo 8.3.291972 folder on my old one with 'replace all' option)

night fox
16th June 2009, 20:17
Hi All, On My Samsung Omnia, I Keep Getting This Error Msg:

Program application database cannot be found. Please insert original application SD Card.

so what do i do?

roconn
17th June 2009, 02:25
You need to edit sys.txt to change the path for the program to whatever it is... for example, mine is on my sdram card, which is called "Storage Card" by my phone, so I changed the line from
app="%SDCARD%/iGO8"
to read
app="Storage Card/IGO8

this will eliminate your issue!

roconn
17th June 2009, 02:36
Has anyone else getting Failed to open file: ui_igo8/240_400/main_scheme.ui on load ... and then it crashes? I cannot clear this one! This is version 831_5 on a Samsung Omnia, with Wozzers 6.5 on it. Any ideas? PLEASE :hardcry:

roconn
17th June 2009, 03:06
Has anyone else getting Failed to open file: ui_igo8/240_400/main_scheme.ui on load ... and then it crashes? I cannot clear this one! This is version 831_5 on a Samsung Omnia, with Wozzers 6.5 on it. Any ideas? PLEASE :hardcry:

roconn
17th June 2009, 03:41
Has anyone else getting Failed to open file: ui_igo8/240_400/main_scheme.ui on load ... and then it crashes? I cannot clear this one! This is version 831_5 on a Samsung Omnia, with Wozzers 6.5 on it. Any ideas? PLEASE :hardcry:

roconn
17th June 2009, 03:44
Sorry, damn lag time, my work PC is crap...Sorry!

night fox
17th June 2009, 22:14
You need to edit sys.txt to change the path for the program to whatever it is... for example, mine is on my sdram card, which is called "Storage Card" by my phone, so I changed the line from
app="%SDCARD%/iGO8"
to read
app="Storage Card/IGO8

this will eliminate your issue!

I have tried this but still getting the same error msg. this is what i have done:

[folders]
app="Interne Speicher/iGO8"

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1

[gps]
port=3
baud=4800
source="nmea"
disable_advanced=0


any other ideas?

night fox
19th June 2009, 16:19
Problem Fixed....

night fox
20th June 2009, 17:19
can anyone tell me why cant i use my igo to navigate to a destination?? i dl this pack from here but i cannot input country city street postcode... i cant enter anyroute at all? where are the maps? according to me the maps are under Contents/Map/ ... i have 1.17GB of map data.. but still iGO cant find anymaps.. pls help.

night fox
24th June 2009, 02:48
hmmm is it so hard to help?

Luuu
6th July 2009, 01:55
It works on Asus P552 THX!
:urtheman:

sirmivec
6th July 2009, 07:35
Can someone help me on where to get Mapking software or equivalent for my packard bell Compasseo 370 GPS?
Appreciate.:thanks:

jamesbondm3
31st August 2009, 23:02
the POI is missing of the North America Map can someone repost?