View Full Version : WM 05 / 06 Igo 8.3.2.64873 FULL TURKEY



tazymazy
12th January 2009, 01:23
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]


JUST UNRAR THE FILE AND COPY TO SD OR ANY STORAGE CARD AND RUN IT.....or create shortcuts on programs files

IMPORTANTTTTT!!!!!!!!!!!!!!

IF YOU SEE "PLEASE INSERT ORIGINAL APPLICATION SD CARD ERROR MESSAGE ""

SOLUTION IS = DELETE SYS.TXT IN IGO8 FOLDER AND RUN THE IGO8.EXE AGAIN.


OMNIA USERS PLEASE USE THIS SYS.TXT FILES REPLACE THE SYS.TXT IN IGO8 FOLDERS
[Only registered and activated users can see links]

IGO 8.3.2.64873

BUILDING--TURKEY
MAP-TURKEY
3D-TURKEY
VOICE-TURKEY AND ENGLISH
LANGUAGE-TURKISH

LATEST DATA.ZIP (ANY RESULATION )

[Only registered and activated users can see links]


rar password = tazymazy



SORY MY BAD ENGLISH :):):)

cemdastan
12th January 2009, 09:34
thnx... teşekkürler

ozimo
12th January 2009, 09:40
:LoL:dostum eline saglık....:LoL:

ozimo
12th January 2009, 10:37
rar file is "crc failed"
i can't open :sorry:

eurorpeen
12th January 2009, 11:01
...... Cok tesekurler

buranbay
12th January 2009, 13:33
thanks kardeş...

f650gs
12th January 2009, 15:40
thanks haci... you are the kral!

speedytr
12th January 2009, 18:28
içindeki harita hangi harita?

türkçe seslerde yeni çıkan eda 1.0 varmı?

birde türkçe klavye içinde yüklü mü?

tazymazy
12th January 2009, 21:07
rar file is "crc failed"
i can't open :sorry:

rar file is correct please download again..

tazymazy
12th January 2009, 21:08
içindeki harita hangi harita?

Türkçe seslerde yeni çıkan eda 1.0 varmı?

Birde türkçe klavye içinde yüklü mü?


map is turkeyyyy
voice is simge pack. Very nice female voice

Pirates
13th January 2009, 02:06
Hp ipaq 614c de çalışırmı bu ?

tazymazy
13th January 2009, 20:33
Yes...İts runnİng all qvga pda
tüm qvga larda çaliŞir.

oktayakgoz
13th January 2009, 23:43
no working asus p526

ser11
14th January 2009, 00:37
no working asus p526

What is the problem at your P526, i think you must try different combination of data.zip, igo.exe and licence files.

tazymazy
14th January 2009, 20:52
no working asus p526


my devıce is ASUSP526
THIS PROGRAM RUNNING PERFECTLY ON ASUS P526

UNINSTALL ALL EARLY IGO VERSION AND TRY AGAIN

reptile
15th January 2009, 00:56
bu coook güzel oldu...

xcopy32
15th January 2009, 17:38
arkadaslar bu rar i indirdim storage card a actim sag salim.. igo8 i calistirinca loading theme e geliyor ve ui_igo8/400_240/night/main_scheme.ui yi yükleyemiyor..

bendeki cihaz omnia i900 sys.txt yi de yukledim ama nafile..

bir yardım

xcopy32
15th January 2009, 17:45
arkadaslar bu rar i indirdim storage card a actim sag salim.. igo8 i calistirinca loading theme e geliyor ve ui_igo8/400_240/night/main_scheme.ui yi yükleyemiyor..

bendeki cihaz omnia i900 sys.txt yi de yukledim ama nafile..

bir yardım

xcopy32
15th January 2009, 17:48
i900 omnia da verilen sys.txt yi de deniyorum sonuç aynı

Failded to open file
ui_igo8/400_240/main_scheme.ui
exiting application

omnialar 400_200 çözünürlükte sorun ondan sanırım.. yada başka fikri olan varmıdır ?

tazymazy
15th January 2009, 21:52
i900 omnia da verilen sys.txt yi de deniyorum sonuç aynı

Failded to open file
ui_igo8/400_240/main_scheme.ui
exiting application

omnialar 400_200 çözünürlükte sorun ondan sanırım.. yada başka fikri olan varmıdır ?

[Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD THIS DATA.ZIP AND REPLACE IN IGO8 FOLDER

BU DATA.ZIP I INDIRIP IGO8 KLASORUNDEKI ILE YER DEGISTIR SORUNUN
DUZELIR.



RAR PASSWORD = tazymazy

xcopy32
16th January 2009, 21:19
Kralsin :)

Igo krali

xcopy32
16th January 2009, 21:21
şimdik igo8 tomtom7 ve route66 üçü birden çalışıyor.. Harita detayında igo en iyisi gibi gözüküyor.. ama program olarak tomtom.... bizim beleş route66 sınıfta kaldı :))

NEPTUN
20th January 2009, 00:42
eda adlı yeni ses dosyasını rapide yükleyecek bir hayırsever yok mu?

anarchia
20th January 2009, 01:54
thanx soo much!
süper paket olmuş, ellerine sağlık...

sinan55
4th February 2009, 01:28
Thanks kardeş Eyvallah

sinan55
4th February 2009, 01:29
thank you very much deperim geri kaç :=))))))

night fox
4th February 2009, 22:43
slm, does this use the internal gps for my Omnia? i dont know anything about this software, i have ttm7 installed.

lukifer
9th August 2009, 19:48
Hi my friend,
Can I use this programme HTC Touch Diamond 3G.Because I tried but I couldn't work it.I receive a failed message like "The application failed to start last time.Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks sttings?" What should I do? Could you help me?

[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]


JUST UNRAR THE FILE AND COPY TO SD OR ANY STORAGE CARD AND RUN IT.....or create shortcuts on programs files

IMPORTANTTTTT!!!!!!!!!!!!!!

IF YOU SEE "PLEASE INSERT ORIGINAL APPLICATION SD CARD ERROR MESSAGE ""

SOLUTION IS = DELETE SYS.TXT IN IGO8 FOLDER AND RUN THE IGO8.EXE AGAIN.


OMNIA USERS PLEASE USE THIS SYS.TXT FILES REPLACE THE SYS.TXT IN IGO8 FOLDERS
[Only registered and activated users can see links]

IGO 8.3.2.64873

BUILDING--TURKEY
MAP-TURKEY
3D-TURKEY
VOICE-TURKEY AND ENGLISH
LANGUAGE-TURKISH

LATEST DATA.ZIP (ANY RESULATION )

[Only registered and activated users can see links]


rar password = tazymazy



SORY MY BAD ENGLISH :):):)

causality
19th September 2009, 14:59
Piranha Pathfinder üzerinde arkadaşın dediği hatayı alıyorum.
Öncelikle "Program Application database cannot be found" diyor.
Daha sonra
"The application failed to start last time.Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks settings ?"

Diyor. Sanırım IGO klasöründe database'in yerini güncellemek lazım.

I was recieved same error on Piranha PathFinder.
Firstly it said "Program Application database cannot be found."

After that, this message appeared "The application failed to start last time.Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks settings ?"

maybe, we can change some path variables in the iGO Folder for solve this problem.

causality
19th September 2009, 15:01
There is a file in iGO Folder that named "sys.txt".

Open that.
Then, change these value ...

[folders]
app="!!!WHATISYOURSETUPFOLDER!!!/iGO8"

altus
21st October 2009, 12:38
çok thanks brother. this is very very acayip good bir iş. all system are working :))))

ymeksur
22nd October 2009, 17:01
büyüksünnnnnnnnnnn

manoni
31st October 2009, 20:05
hi i just need Benelux: begium and netharlands map,
i have :
iGO8.3.2.91972_min_universal.rar file (67 mb)
Nav N Go iGo v8.3.1.57021 PDA autorun version (27 mb)
Nav N Go iGO8 v8.3.2.83157 (Apr 3 2009) by_anonimo (35 mb)
Nav_N_Go_iGO8_v8.0.0.49545_Turkiye_2008.04_Full (55 mb)

how can i find benelux map for these igo versions.
i use HTC TYTN II,thanks

keanureeves
23rd January 2010, 21:53
tşkler.ellerine sağlık.

iHayri
15th March 2010, 21:37
Thanks alot, downloading right now. Anybody using this with HD2?

hicazi45
16th March 2010, 22:23
thank you very much kardeş

tantsmy
30th April 2010, 13:10
where can in download malaysia for free??:thanks::thanks:

aslanbey83
5th May 2010, 15:01
Programı attım Storage Card içine attım çalıştırdım. İgo8 Ana yüz geldi sonra kapandı. Tekrar açmaya çalıştım aşağıdaki hatayı verdi. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...

"Previous instance of iGO 8 has not finished exiting yet. Please try again in a few seconds or soft reset your device.

---------- Post added at 14:01 ----------
---------- Previous post was at 13:59 ----------

Programı attım Storage Card içine attım çalıştırdım. İgo8 Ana yüz geldi sonra kapandı. Tekrar açmaya çalıştım aşağıdaki hatayı verdi. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...

"Previous instance of iGO 8 has not finished exiting yet. Please try again in a few seconds or soft reset your device.