View Full Version : PAPAGO! X5 Singapore & Malaysia v1.1



xenogearz87
10th September 2010, 15:31
PAPAGO! X5 Singapore & Malaysia v1.1
Requirements: Android 2.x
Overview: PAPAGO! X5 is now on your Android 2.x! The superior navigation software from Maction Technologies can now be installed onto your Android phone! With PAPAGO! X5 you can transform your device into a professional navigation system. This is full English UI with MFM maps.

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

Download:
APK
[Only registered and activated users can see links]

SD
[Only registered and activated users can see links]

Please follow the installation instruction:
1. Unzip the files and you will have a) NaviSEA folder and
b) PAPAGO_X5SEA_0806_WWEMarket.apk
2. Unzip libpapago and copy libpapago.so, paste it inside NaviSEA folder.
3. Copy NaviSEA folder, paste it inside your storage card, root directory.
4. Install PAPAGO_X5SEA_0806_WWEMarket.apk via computer or apk installer.
5. Enjoy Papago X5 for Android 2.x!




Indonesian map : [Only registered and activated users can see links]

blackslayer
10th September 2010, 23:29
it works! thanks!

davidleong
11th September 2010, 07:39
doesnt work on my nexus one.

jimlau
13th September 2010, 08:04
Tested on Nexus One. Works great...
Only Problem... The sound / Voice files are jerky. During voice prompt the voice files jerk from one work to another.

Still its pretty good.

Will also try updates on Malsingmap to see if it works or not.

Cheers

ehmah
15th September 2010, 08:51
my galaxy s cant get the gps signal= =

any solution?

kiamat
15th September 2010, 09:57
done on wildfire..
thank..

trixs0123
19th September 2010, 10:54
It works on galaxy s. When program start, it keeps asking for register number.just need to click trial.is this normal?

rickdom
22nd September 2010, 14:33
Works smooth in my N1 Froyo ..
Thanks xenogearz87

nikazizjr
23rd September 2010, 07:24
Why my Papago X5 don't have menu postcode? anyone can help?

ehmah
3rd October 2010, 03:24
my papago in galaxy s cant load the map ,it say"can not load map from external memory"

but it work in my friend galaxy s.it dis need some setting to load the map?

KelTai
4th October 2010, 17:05
my sgs wk w no problem. juz copy all stuff in int sd will do...

hilmanzaki
4th October 2010, 17:12
works fine in my n1!! thanks!

yoshikix
24th October 2010, 11:43
How do I update the latest map? any ideas? thanks!

ngkkv
2nd November 2010, 20:22
hey guys, it seems that the app is not paid for yet...it keeps asking me to buy it. can it still work under such situations?

gatot_kaca
4th November 2010, 19:07
Thanks Mate it works with my X10 Minipro

yoshikix
10th November 2010, 10:53
Works fine on my HTC desire, copy the whole thing over then install the .apk file. By the way Thread Starter , how do we update to newest maps?

ngkkv
10th November 2010, 15:50
hey guys, if i want HK maps. Do I need to install HK apk? Or I can just copy and paste the map into the folder with SG&MASIA papago installed.

varel
12th November 2010, 09:27
Thanks Mate it works with my X10 Minipro

Pak Gatotkaca,

Could you share libpapago?
Cause already search anywhere but not found it yet.

Thanks,..

nick_will
14th November 2010, 08:30
Here I re-attach through Fileserve, but without Maps
[Only registered and activated users can see links]

Thank you, rep sent.
Btw, where can I download the indonesian map?

chtan23
16th November 2010, 11:44
anybody manage to update their map from malfree site?

lewislulch
19th November 2010, 12:02
just want to about the map...malaysia map is full(east+west)or just west malaysia?

jsc_tidus
24th November 2010, 15:05
tested on my Sony Ericsson X10 Mini Pro. So far so good..

bluurpie
29th November 2010, 09:53
did you manage to get the updated map working? i managed to install the older map and software and it worked quite fine.. except for failing to bring me to the correct place once. but i have updagraded my phone rom, want to try and update the latest map in..

I've downloaded the latest map from MFM, extracted and replaced the files in the MALAYSIA folder. But Papago gave and error and couldn't open the map. Anyone else tried?

yoshikix
2nd December 2010, 04:41
I've downloaded the latest map from MFM, extracted and replaced the files in the MALAYSIA folder. But Papago gave and error and couldn't open the map. Anyone else tried?

Same problem here

edwinlcw
2nd December 2010, 06:19
I've no problem to install the latest map which dated 041110 from MFM into my desire and is working fine...
I just copy all the file from /navi/map into the MALAYSIA folder in the NaviSEA...

yoshikix
2nd December 2010, 11:03
Latest update! I tried the latest Malfree Map , choose X5 for Android , then delete all the file inside Malaysia folder , then copy & paste the new map inside. I open up papago , it works now!

ibaihaqi
6th December 2010, 20:10
Hello everyone,

I've just bought Samsung Galaxy 5. Download PAPAGO X5, and follow instructions provided here. It works fine. Thank you everyone.

BHQ

marnthug
12th December 2010, 23:20
anyone can post the latest map 101104...mfm close it ad =(..

edan1979
13th December 2010, 03:51
anybody got M7???

jipo
14th December 2010, 02:24
M7 is chinese version,not english man...
How to show POI name ??? I can't

dannyfong
14th December 2010, 04:11
i just install it at my xperia x10..it work perfectly ...

dixonleong
28th December 2010, 19:55
just installed on DHD and it work great !!
but noticed this does not have option to key in the gps coordinate (did i just can't find it or is not avail in this version?)

jipo
3rd January 2011, 17:40
Indonesian map : [Only registered and activated users can see links]

jns
6th January 2011, 17:33
Not work on my samsung galaxy tab...:hardcry:

sumpit
6th January 2011, 20:04
i got error :resolution not supported on Hd2 SD rom JDMS 1.6.2
anybdy know how to fix?

fizzy15
7th January 2011, 15:52
hi.. anyone with libpapago for sony ericsson x8.. please pm me.. tq

rattan77
7th January 2011, 16:34
Can this PAPAGO X5 work without an internet connection ?

vzord
8th January 2011, 04:02
Can this PAPAGO X5 work without an internet connection ?

Yes, work well with GPS even without WIFI / Internet connection via service provider. However, wonder if this is crack as it keeps the "registration page" keeps pops up everytime booting papago.

Anyone can help?

juliantchan
8th January 2011, 15:06
my papago in galaxy s cant load the map ,it say"can not load map from external memory"

but it work in my friend galaxy s.it dis need some setting to load the map?

You may have solved the problem already but just in case.

I followed the instruction and chose to install the software into the "external SD card" of my Samsung i9000. I hit the same problem as you explained no matter how hard I tried.

In face, the error message itself has given us the hint already.
The software is not able to load the map from external SD card (memory).

Lastly, I COPIED NaviSEA into the "internal SD card" instead of the "external SD card". Then it WORKS perfectly.

For those who wants to update/upgrade their map or want to have multiple maps support, you only need to copy the folder (that contains the map data) into NaviSEA/maps. Follow below steps to switch the map:
1. start the PPG X5
2. tab Menu
3. navigate (to the right) to 2nd page
4. tab settings
5. navigate to the bottom
6. you should see "software version" with 2 entries
7. tab "map version"
8. you should be able to see the newly added map
9. Tab it and that's it

--JC

rattan77
9th January 2011, 14:54
i realize it takes a very long time to get satellite signal. Is there a way to see how many satellites its connected to, anything to show some indication ?

Any software that have these kind of features ?

FairCold
10th January 2011, 03:00
is there any way to turn off the vibration when touching the touch screen?

rattan77
10th January 2011, 07:41
is there any way to turn off the vibration when touching the touch screen?

What ROM are u on ?

cweew2003
15th January 2011, 20:27
Anyone can guide how to install on samsung galaxy tab?

Pls provide the link as well....thanks...

cweew2003
16th January 2011, 09:15
Hi,

I hv installed into my Samsung galaxy tab but when the program launching, it appears "Unsupported resolution: 480x720".

Please assist....

p_nair
16th January 2011, 14:07
:oom: I have installed as per instruction. but didn't find the NaviSEA folder but only NaviSEA.so file. Pls help.....

p_nair
30th January 2011, 14:32
Please follow the installation instruction:
1. Unzip the files and you will have a) NaviSEA folder and
b) PAPAGO_X5SEA_0806_WWEMarket.apk
2. Unzip libpapago and copy libpapago.so, paste it inside NaviSEA folder.
3. Copy NaviSEA folder, paste it inside your storage card, root directory.
4. Install PAPAGO_X5SEA_0806_WWEMarket.apk via computer or apk installer.
5. Enjoy Papago X5 for Android 2.x!


I have installed as per instruction. but didn't find the NaviSEA folder but only NaviSEA.so file. Pls help.....

sHawTY83
30th January 2011, 19:27
Does this work on Landscape mode?

rattan77
30th January 2011, 19:30
Does this work on Landscape mode?

Nope. No landscape view.

hilmanrz
1st February 2011, 19:30
why i cant open my root directory..?? how to paste the navisea folder to root directory??

---------- Above post added at 00:28 ----------
Below post was at 00:30 ----------

i cant open my root directory.. how to paste the navisea folder to root directory??

zahedbaba
12th March 2011, 23:33
Tq & how to update the map?

o4r
13th March 2011, 03:44
Go to [Only registered and activated users can see links] Malfeeemap

Sent from my Desire HD using Tapatalk

noblewolf
21st March 2011, 15:45
"application doesn't support the current resolution." :(

motorola atrix user here...

dnts1976
1st April 2011, 20:11
i installed the software but it show "can not read the map from sdcard (or external memory)

can anyone help me on this??
TQ

dnts1976
2nd April 2011, 07:57
dannyfong, can u teach me how u do it??
i try to do it in my x10 mini pro, but it can't work...
TQ

Eltan
4th April 2011, 09:04
cannot use~
samsung s differet is it?

ellysee
10th April 2011, 06:11
papago X5 can support samsung galaxy tab?

ellysee
14th April 2011, 03:43
GALAXY TAB USER!!!

i've try PAPAGO X5 on my TAB~~~
its work, just need to modified the NaviSEA folder inside the Organic folder, 480X854 change to 600X1024,
and the Organic folder inside have 4 folder also need to change { EN/CHT/IND/MY inside folder also got resolutions folder need to change}
and then go to android market download the app, search "spare part" will you find it~~~
here the link see how it work On FULL SCREEN ON YOUR TAB??!!! [Only registered and activated users can see links]

IF DONT'T UNDERSTAND ASK ME! I'LL TRY MY BEST TO HELP YOU~~~ CHEERSSS~~~~:goodluck:

jtoko99
14th April 2011, 05:50
Hi Guys,

I did install X5 papago but i cant get GPS signal and my gps cant track too.

Can anyone help me? I am from PJ, Selangor, Malaysia.

Thank you

xenogearz87
14th April 2011, 18:45
Hi Guys,

I did install X5 papago but i cant get GPS signal and my gps cant track too.

Can anyone help me? I am from PJ, Selangor, Malaysia.

Thank you

use gps status.. & edit ur gps.conf file located at /system/etc/gps.conf to this one :
NTP_SERVER=my.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.my.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.my.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.my.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.my.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.asia.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.asia.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.asia.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.asia.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=[Only registered and activated users can see links]
XTRA_SERVER_2=[Only registered and activated users can see links]
XTRA_SERVER_3=[Only registered and activated users can see links]
INTERMEDIATE_POS=1
C2K_HOST=c2k.pde.com
C2K_PORT=1234
SUPL_HOST=FQDN
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
SUPL_SECURE_PORT=7275
SUPL_NO_SECURE_PORT=3425
SUPL_TLS_HOST=FQDN
SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert
ACCURACY_THRES=5000
CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_USER_PLANE=TRUE
REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1

pekwky1
14th April 2011, 19:36
use gps status.. & edit ur gps.conf file located at /system/etc/gps.conf to this one :
NTP_SERVER=my.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.my.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.my.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.my.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.my.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.asia.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.asia.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.asia.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.asia.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=[Only registered and activated users can see links]
XTRA_SERVER_2=[Only registered and activated users can see links]
XTRA_SERVER_3=[Only registered and activated users can see links]
INTERMEDIATE_POS=1
C2K_HOST=c2k.pde.com
C2K_PORT=1234
SUPL_HOST=FQDN
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
SUPL_SECURE_PORT=7275
SUPL_NO_SECURE_PORT=3425
SUPL_TLS_HOST=FQDN
SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert
ACCURACY_THRES=5000
CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_USER_PLANE=TRUE
REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1

how to edit ? or need to root first ?

xenogearz87
14th April 2011, 19:56
need to root 1st.. edit using notepad from pc or using root explorer.. then reboot ur phone.. or can just flash this file..

jtoko99
15th April 2011, 17:05
need to root 1st.. edit using notepad from pc or using root explorer.. then reboot ur phone.. or can just flash this file..

Sorry to disturb you again, i unable to find the system files and dont see at my phone directory...

Where are you from? If you from Malaysia, maybe we could meet up. Tq.

xenogearz87
16th April 2011, 06:12
if dont find then need to create one at /system/etc/gps.conf
yup.. from malaysia.. =)

tks90
17th April 2011, 02:17
is there a nid to update for latest map?? and how to update it?

n6630_07
19th April 2011, 07:29
how about x10 i sony ericson?is it can use?

pekwky1
20th April 2011, 02:46
I updated my phone lg p500 from v10e to v10f. After that i can't use papago. Are this bug in v10f?. Can you give step to downgraded to 10vc and flash to the best rom. tq

gatot_kaca
20th April 2011, 05:37
how about x10 i sony ericson?is it can use?

Yes it can run win X10i, but the font will be very small.
Do we can change the font size? How?

zetazones
24th April 2011, 11:08
how to edit ? or need to root first ?

i have rooted my tab , but still cannot edit gps.conf. it says read only file.
Unable to see system folder in PC. Any suggestion please

neoex11
29th April 2011, 18:13
can any1 help me here? after i installed and navisea folder also inside my samsung galaxy s already, but i open the application then it auto close without any message, really need help here, thx

gatot_kaca
30th April 2011, 06:38
can any1 help me here? after i installed and navisea folder also inside my samsung galaxy s already, but i open the application then it auto close without any message, really need help here, thx

It should be no problem, cause I already test this program with android 2.1 (SE X10 minipro) and with android 2.3 (SE Xperia Arc)
Try to soft reset and install again or may be your download problem.

gatot_kaca
30th April 2011, 16:31
It should be no problem, cause I already test this program with android 2.1 (SE X10 minipro) and with android 2.3 (SE Xperia Arc)
Try to soft reset and install again or may be your download problem.

This Problem happen to me today after I change the UI language, may be it is same with you.
Try to delete all the sys file in directory of sdcard\NaviSEA\Save
My problem is solve.

sham79
2nd May 2011, 18:03
It's working fine on my DHD.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

rollbread
3rd May 2011, 21:03
I've got a problem. Everytime I on Papago, it will show Kuala Lumpur map on default, is there anyway to change tat? As I wan to use Singapore maps only instead of Singapore+Malaysia. And worse still, I think it does not work, it will show my location is in KL, so when I click on my location, it will show the map with a logo at the top right hand corner, but it will show a small Satellite with a question mark beside it. Do anyone knows what is the problem?

nelsonlee
9th May 2011, 08:24
need to root 1st.. edit using notepad from pc or using root explorer.. then reboot ur phone.. or can just flash this file..

How to root it from pc?
i try to root it using root manager,but cannot replace the gps.conf files into system/etc.....it said read only!

NEED HELP!

sham79
9th May 2011, 09:50
can't we rotate the UI?

ndemin
9th May 2011, 10:44
I've got a problem. Everytime I on Papago, it will show Kuala Lumpur map on default, is there anyway to change tat? As I wan to use Singapore maps only instead of Singapore+Malaysia. And worse still, I think it does not work, it will show my location is in KL, so when I click on my location, it will show the map with a logo at the top right hand corner, but it will show a small Satellite with a question mark beside it. Do anyone knows what is the problem?

It is because you're not connecting to GPS yet. Make sure your device can connect and fix GPS. You can try download and install GPS Test Plus. Run the program and see whether you can connect to gps or not. GPS test show color bar when it connects to gps instead of grey color.
If you can connect, open papago. It will show your current location with no satellite n question mark symbol.

rollbread
10th May 2011, 16:30
It is because you're not connecting to GPS yet. Make sure your device can connect and fix GPS. You can try download and install GPS Test Plus. Run the program and see whether you can connect to gps or not. GPS test show color bar when it connects to gps instead of grey color.
If you can connect, open papago. It will show your current location with no satellite n question mark symbol.

My GPS is working. I used MotoNav and Google Maps and GPS is working. Its not working only with Papago. Still don't know why is it so....

ndemin
11th May 2011, 08:48
What type of handphone do you use (htc, samsung, sonyerr)?

rollbread
12th May 2011, 19:46
What type of handphone do you use (htc, samsung, sonyerr)?


Motorola Milestone. I guess nvm, I'll use back MotoNav...

belemoih
17th May 2011, 06:59
What type of handphone do you use (htc, samsung, sonyerr)?

work with my Samsung Galaxy S

o4r
18th May 2011, 06:20
So sad. My map so updated but this version really sucks. No entry by coordination. No entry by postal code. Some of the POI search is showing wrong catalog. I really miss my Garmin. I still think it is the best navigator (due to constant support by malfreemap) in Singapore and Malaysia. @

Abrellm
22nd May 2011, 07:52
Does anyone have any issues with the menu about 3/4 way on the bottom right when full screen on the gakaxy tab? I got it working but the menu buttons are a bit out of place.

o4r
22nd May 2011, 08:43
This version is still beta and I doubt any update yet.

shaiful
31st May 2011, 21:30
thank you its work galaxy tab

engzr
4th June 2011, 12:09
My Papago is not working working with my HTC. I need help. It shows: Can not load map data from external storage.

Thank you

anepcore
2nd July 2011, 21:28
anybody want buy papago x5 license pm me, sure cheap than other :)

---------- Above post added at 01:19 ----------
Below post was at 01:28 ----------


My Papago is not working working with my HTC. I need help. It shows: Can not load map data from external storage.

Thank you

copy your naviSEA folder to internal storage. and it will work! :)

o4r
3rd July 2011, 16:53
It sure work. I'm using it. Don't need to buy license or whatever. I've been using it for a year.

sham79
3rd July 2011, 20:09
the UI really needs to be improved a lot..auto rotate not even included..

Sent from my Desire HD using Tapatalk

ong3822
9th July 2011, 14:35
how to install papaga on htc flyer help???????????????????????????????????????/

gpmg762
9th July 2011, 15:56
Papago is crap compare to the likes of sygic, copilot and even Google maps.

Sent from my Dell Streak using Tapatalk

jsc_tidus
10th July 2011, 15:47
works like charm on my SE X10 Mini Pro with Cyangenomod 7 Gingerbread. The map should be updated.

shahzad86
11th July 2011, 20:21
i have installed X5, but how to add POI, been using garmin GMXT before, but noob in papago :ashamed:

o4r
12th July 2011, 21:04
Brother, trust me. Nothing here is good for android. Except the nearest comparable is Aura Navigator 11.0.2. Next best is copilot but like igo. Map is horrible outdated. So you use Aura and keep papago as backup. Please go to Malfreemap to update the map. But the version of papago and Garmin is much much and a lot better than Android. The only reason I missed my WM is because if Garmin.

If you're waiting for Garmin. You can give up. According to XDA. It's totally hopeless to port it to other phone. It's hardwire into the hard ware for Garmin phone. I forgotten the name because that model sucks.

Best Singapore radio station. Please support 91.3.

lawyihao
19th July 2011, 23:37
my galaxy tab is showing Unsupported resolution :480x720,what should i do???

o4r
20th July 2011, 16:46
Galaxy tab .... Nearly everything has problem with that junk. Try Samsung site for their own software.

aburazaku
22nd July 2011, 18:11
Change the folder to Tab size.
And use Spare Part

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

jsc_tidus
22nd July 2011, 23:24
how to update the map? which version of the malsing map can be use? the garmin-format map?

lawyihao
23rd July 2011, 18:20
i dont understand,how to change it to tab size?

wjr7291
7th August 2011, 16:34
can u please explain this more detail?
:)

o4r
27th September 2011, 20:15
how to update the map? which version of the malsing map can be use? the garmin-format map?

Malfreemap not malsingmap.

coolrose
7th November 2011, 04:54
just got a s2, follow the instruction and install. this thing work flawlessly..... thank you.

o4r
7th November 2011, 17:31
I heard they says that there I'd an upgrade to papago x8.5. Anybody know about this?

qwerty14
10th November 2011, 06:00
Sorry, would like to ask since i keep unzip the file from part 1 to part 5, it will replace the existing file. Is this the right way?

eaglerian
11th November 2011, 22:52
When running Papago X5, I keep getting 'Force Close' (crash) on Galaxy S2. Please help.

michael9413
16th November 2011, 03:14
Sorry, would like to ask since i keep unzip the file from part 1 to part 5, it will replace the existing file. Is this the right way?
yes as i asked the official distributor at my place in malaysia... they say by end of the year...
the story was pass to me around end of Sept 2011...

o4r
16th November 2011, 19:03
yes as i asked the official distributor at my place in malaysia... they say by end of the year...
the story was pass to me around end of Sept 2011...

What are you talking about? Is there an update coming? This version of Papago has serious POI problem.

keenming
20th November 2011, 07:45
When running Papago X5, I keep getting 'Force Close' (crash) on Galaxy S2. Please help.

On S2, you have to copy NaviSEA folder into Internal SD while you copy apk file into external SD. Then install the apk file

tyan888
26th November 2011, 18:16
:oom: Remember to have Root/SU on your android phone first to enable you to install non-market apps APKs.


(Working perfectly fine on z71 a.k.a. CSL Mi300 Spice running Cyanogen ROM using recent October 2011 maps :excited:)

---------- Above post added at 23:14 ----------
Below post was at 23:16 ----------

tyan888
28th November 2011, 20:58
Pst... :D
change your internet modem or WLAN/LAN adapter's DNS to Google's first
DNS 1: 8.8.8.8
DNS 2: 8.8.4.4
then try again


can someone pls provide alternate link for lipapago.so, cant download from Megaupload :(
thankz

penlic
12th December 2011, 08:53
Installed and working on my Galaxy S2, but
cannot copy part of VoiceEN files namely O_R_SIDE.gwv to O_STOP.gwv. to my phone.
The rest of the files are working fine except the above files.
Please help me on this..

mohdradzi
17th December 2011, 11:25
not working on galaxy note.it said change resolution to 480 x 800. Any idea?

sham79
22nd December 2011, 07:11
Pst... :D
change your internet modem or WLAN/LAN adapter's DNS to Google's first
DNS 1: 8.8.8.8
DNS 2: 8.8.4.4
then try again

Or u can use DNS Pro :D

Sent from my Desire HD

lizasorrow
22nd December 2011, 08:59
rename the folder 800x 1280 then ue spare part,tick the compitability mode,then reboot.

mejkd
25th December 2011, 14:54
Thanks it work with my P1000 at last, need to change directory name from 480X854 to 600X1024 in all folder inside organic

quizesilver
13th January 2012, 01:11
Any chance this will work on ics?

vfusion
14th January 2012, 10:25
my country banned megaupload. any other option? thanks.


Change to Google DNS / Open DNS :D

quizesilver
21st January 2012, 13:15
Anyone manage to use it with ics?

Fazly87
24th January 2012, 06:13
not working for HTC evo 3d.. unsupported resolution 480x720..
can help me?

da_cRow
26th January 2012, 17:30
not working for HTC evo 3d.. unsupported resolution 480x720..
can help me?
Evo 3d is qHD resolution. Try rename all 480x720 folders to 540x960..

tekin76
12th February 2012, 07:16
help my note keep showing ''unsupported resolution : 640x960 ''
i have tried changing the folder inside organic to 800x1280.

shahzad86
11th March 2012, 15:21
works great on samsung s2 ICS 4.0.3 :nod:

gammylee
29th March 2012, 06:20
Can support Galaxy S2??

richardson
5th April 2012, 05:57
Thanks, working on Dell Streak 5

giokou
11th April 2012, 22:01
Thread cleaned.

All available links are gathered at the 1st post.

:mad:

changjiang
21st April 2012, 15:43
Anyone know how to make this work on HTC One-X i get the error "Unsupported resolution: 640 x 1052. i tried reading the previous advises but there is no real clear instructions on what to do to make this work....please can anyone elaborate in a little detail.

Thanx.

fongcw
26th May 2012, 15:35
My phone has got a resolution 960X540. Can anyone PM to me the link for this screen resolution for Papago X5 for Android ? thx